sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Päivä huippugolfin parissa

Pebble Beach on kaikkien golffaajien unelmapaikka Montereyssä, Kaliforniassa. Alue koostuu useista kentistä, asutusalueesta ja hotelleista, ja on kauniilla paikalla meren rannalla. Saimme kutsun VIP -vieraaksi vuosittaiseen Pro-Am kisoihin Pebble Beachille jossa ammattilaisgolffaajat ottavat mittaa julkkiksista, ja lauantai -aamuna lähdimmekin ajelemaan etelän suuntaan aikaisin aamulla.

Olin yli vuosi sitten lyhytkurssilla San Josen yliopistossa josta teimme myöskin vierailun Pebble Beachille. Retken painotus oli hotelli- ja ravintola-alassa, ja tutustuimme kolmeen eri hotelliin aivan golf -kentän laidalla. Muistaakseni markkinointipäällikkö joka meitä tuolloin kierrätti, kertoi että green feen Pebble Beachille saa vain majoittumalla 3 vrk yhdessä luksushotellissa ja se maksaa noin $500 + majoittumisen. Toki tuntemalla "oikeita" ihmisiä voi green feen saada helpomminkin. Ajoimme silloin myös rantaa pitkin niin sanotun "17 mile drive:n", joka mutkittelee upeissa maisemissa keskellä luksustaloja (joista yksi kuului Clint Eastwoodille) ja päättyy Pebble Beachin tunnukseksi tulleelle "yksinäiselle sypressille".


Lone cypress


Näköala ravintolasta

Kiertelimme golf -kentällä ihaillen ammattilaisten pelitaitoja ja nauttien raikkaasta meri-ilmasta. Edes pieni sadekuuro ei meitä haitannut. Välillä suuntasimme aina VIP-teltalle lepuuttelemaan jalkoja, ja siellä olikin meille tarjolla virvokkeiden lisäksi aamiaista, lounasta ja välipaloja. Saimme myös golf -lehtiä ja Pebble Beachin lippalakit. Päivä oli tosi mukava ja aika kului nopsaan. Ulkoilu ja kävely tekivät tehtävänsä sillä illalla taisi uni tulla vähintäänkin yhtä nopsasti.


Tiger Woods



Ray Romano

Andy Garcia

Bill Murray




3 kommenttia:

  1. Kiitos paljon kommentistasi blogiini niin löysin tänne!!!:) Piti kysäistä oletko sattumoisin kenties kirjoitellut eräällä naimisiin meno sivustolla vai onkohan ollut joku samanlaisen nimimerkin omaava?

    VastaaPoista
  2. Minakin loysin tanne tuosta kommentista ja mietin ihan samaa :D

    VastaaPoista
  3. Hei kyllä se minä olen :) Tosi mukavaa aina lueskella muiden blogeja jotka ovat naimisissa amerikkalaisen kanssa!

    VastaaPoista