tiistai 14. toukokuuta 2013

Ensimmäinen äitienpäivä


Nyt on ensimmäinen virallinen äitienpäivä vietetty. Viime vuonna äitienpäivänä olin raskaana, ja vaikka se tavallaan äitienpäivä jo onkin, tuntui kummalta kun ihmiset toivottelivat jo hyvää äitienpäivää.

Meillä kotona on ollut perinteenä tuoda äidille kakkua ja kahvia sänkyyn. En usko, että se perinne ainakaan vauvan ensimmäisinä vuosina toteutuu. Äitihän herää kuitenkin siihen kun pinnasängystä kuuluu kiljaisu tai usein meillä sieltä kuuluu: "Äittä". Se onkin se paras herätys, iloinen neiti kunnon unien jälkeen. Se ei nyt ihan tänä äitienpäivänä toteutunut kun yö meni vähän heräillessä, joten nousimme kaikki yhtä aikaa keittelemään aamukahvia.

Äitienpäivän kunniaksi pääsin upeaan Dolce Hayesin kartanoon shamppanjabrunssille. Nykyinen kartano on rakennettu vuonna 1905 vanhan palaessa maan tasasalle vuonna 1899, ja se on kirjattu yhdeksi virallisista historiallisista maamerkeistä San Josessa. Tällä hetkellä kartanossa toimii hotelli sen upean ravintolan kera. Yksi parhaista paikoista joissa olen täällä käynyt syömässä. Alla menu ja tunnelmia kuvina... lasissa talon Mimosa, ja jälkkärinä Prinsessakakkua ja muita herkkuja.






Menu:

 BREAKFAST ENTREES 
Chef’s Omelet Station 
Choice of a Delectable Array of Toppings 
- Scrambled Eggs 
- Cinnamon Apple Pancakes 
Maple or Blueberry Syrup 
~ Cream Cheese Blintz 
Drizzled with a Berry Coulis 
-Apple Wood Smoked Bacon and Chicken Apple Sausage Links 
-Traditional Poached Eggs Benedict 
Chive Hollandaise 
-Country Style Home Fried Potatoes 
Sweet Peppers and Bermuda Onions 
-A Selection of Sweet Breakfast Breads, Muffins, Danish and Croissants 
SEAFOOD SELECTIONS 
Smoked Seafood 
Smoked Salmon, Scallops, Trout and Barbeque Eel 
Accompanied by Mini Bagels & Cream Cheese 
Chilled Raw Bar 
Chilled Dungeness Crab Legs, Green Lip Mussels, 
Black Tiger Prawns and Buckley Bay Oysters on the Half Shell 
Cucumber Shallot Mignonette and Spicy Cocktail Sauce 
CARVING STATION 
Black Angus Rib Eye of Beef 
Three Peppercorn Sauce 
Salmon En Croute 
Atlantic Salmon, Baby Arugula and 
Cremini Mushrooms Wrapped in a Puff Pastry 
Pesto Balsamic Crème Reduction 
Roasted Pork Belly 
Fennel Apple Sauce 
COLD SELECTIONS AND SALADS 
-Seasonal Sliced Fresh Fruit 
-Strawberries with Chantilly Cream 
-Imported and Domestic Cheese Display 
-Antipasto and Cured Meat Platter 
-Chicken Galantine 
-Tender Baby Field Greens 
Assorted Dressings and Toppings 
-Fresh Hearts of Romaine Caesar Salad 
Focaccia Croutons and Parmesan 
-Roasted Yellow & Red Beet and Fava Bean Salad 
-Vine Ripe Yellow & Red Tomato and Fresh Buffalo Mozzarella Salad 
-Shaved Fennel, Pear, Radish and Frisee Salad 
Maytag Blue Cheese and Spiced Walnuts 
Creamy Lemon Dill Dressing 
HOT ENTREES 
-Roasted Leg of Lamb 
Apricot Relish and Garlic Rosemary Reduction 
-BBQ Spice Rubbed Hawaiian Ono 
Tropical Fruit Relish 
-Asian Orange Marinated Chicken Breast 
Shiitake Mushrooms and 
Ginger in an Oyster Sauce 
-Fresh Spring Vegetables 
-Wild-Basmati Rice Pilaf 
Toasted Almonds and Sweet Corn 
-Gemelli Pasta with Roasted Squash and Sweet Peppers 
Goat Cheese, Roasted Cream Garlic and Fresh Herbs 
DESSERTS 
The Mansion’s Delectable Array of: 
Miniature Desserts - Specialty Gourmet Cakes - Tortes 










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti