Nyt on ensimmäinen virallinen äitienpäivä vietetty. Viime vuonna äitienpäivänä olin raskaana, ja vaikka se tavallaan äitienpäivä jo onkin, tuntui kummalta kun ihmiset toivottelivat jo hyvää äitienpäivää.
Meillä kotona on ollut perinteenä tuoda äidille kakkua ja kahvia sänkyyn. En usko, että se perinne ainakaan vauvan ensimmäisinä vuosina toteutuu. Äitihän herää kuitenkin siihen kun pinnasängystä kuuluu kiljaisu tai usein meillä sieltä kuuluu: "Äittä". Se onkin se paras herätys, iloinen neiti kunnon unien jälkeen. Se ei nyt ihan tänä äitienpäivänä toteutunut kun yö meni vähän heräillessä, joten nousimme kaikki yhtä aikaa keittelemään aamukahvia.
Äitienpäivän kunniaksi pääsin upeaan Dolce Hayesin kartanoon shamppanjabrunssille. Nykyinen kartano on rakennettu vuonna 1905 vanhan palaessa maan tasasalle vuonna 1899, ja se on kirjattu yhdeksi virallisista historiallisista maamerkeistä San Josessa. Tällä hetkellä kartanossa toimii hotelli sen upean ravintolan kera. Yksi parhaista paikoista joissa olen täällä käynyt syömässä. Alla menu ja tunnelmia kuvina... lasissa talon Mimosa, ja jälkkärinä Prinsessakakkua ja muita herkkuja.
Menu:
BREAKFAST ENTREES
Chef’s Omelet Station
Choice of a Delectable Array of Toppings
- Scrambled Eggs
- Cinnamon Apple Pancakes
Maple or Blueberry Syrup
~ Cream Cheese Blintz
Drizzled with a Berry Coulis
-Apple Wood Smoked Bacon and Chicken Apple Sausage Links
-Traditional Poached Eggs Benedict
Chive Hollandaise
-Country Style Home Fried Potatoes
Sweet Peppers and Bermuda Onions
-A Selection of Sweet Breakfast Breads, Muffins, Danish and Croissants
SEAFOOD SELECTIONS
Smoked Seafood
Smoked Salmon, Scallops, Trout and Barbeque Eel
Accompanied by Mini Bagels & Cream Cheese
Chilled Raw Bar
Chilled Dungeness Crab Legs, Green Lip Mussels,
Black Tiger Prawns and Buckley Bay Oysters on the Half Shell
Cucumber Shallot Mignonette and Spicy Cocktail Sauce
CARVING STATION
Black Angus Rib Eye of Beef
Three Peppercorn Sauce
Salmon En Croute
Atlantic Salmon, Baby Arugula and
Cremini Mushrooms Wrapped in a Puff Pastry
Pesto Balsamic Crème Reduction
Roasted Pork Belly
Fennel Apple Sauce
COLD SELECTIONS AND SALADS
-Seasonal Sliced Fresh Fruit
-Strawberries with Chantilly Cream
-Imported and Domestic Cheese Display
-Antipasto and Cured Meat Platter
-Chicken Galantine
-Tender Baby Field Greens
Assorted Dressings and Toppings
-Fresh Hearts of Romaine Caesar Salad
Focaccia Croutons and Parmesan
-Roasted Yellow & Red Beet and Fava Bean Salad
-Vine Ripe Yellow & Red Tomato and Fresh Buffalo Mozzarella Salad
-Shaved Fennel, Pear, Radish and Frisee Salad
Maytag Blue Cheese and Spiced Walnuts
Creamy Lemon Dill Dressing
HOT ENTREES
-Roasted Leg of Lamb
Apricot Relish and Garlic Rosemary Reduction
-BBQ Spice Rubbed Hawaiian Ono
Tropical Fruit Relish
-Asian Orange Marinated Chicken Breast
Shiitake Mushrooms and
Ginger in an Oyster Sauce
-Fresh Spring Vegetables
-Wild-Basmati Rice Pilaf
Toasted Almonds and Sweet Corn
-Gemelli Pasta with Roasted Squash and Sweet Peppers
Goat Cheese, Roasted Cream Garlic and Fresh Herbs
DESSERTS
The Mansion’s Delectable Array of:
Miniature Desserts - Specialty Gourmet Cakes - Tortes
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti