maanantai 4. helmikuuta 2013

Super Bowl Sunday


Eilen koko Amerikan kansa hiljeni katsomaan amerikkalaista jalkapalloa telkkarista Super Bowl:n merkeissä. Jos ei ihan koko kansa niin ainakin koko Bay Area, sillä oma joukkue SF 49ers oli piiiiitkästä aikaa finaalissa. Se pelattiin tänä vuonna New Orleans:ssa ja lippujen hinnat huitelivat useissa tuhasissa dollareissa. Meille kerääntyi joukko suomalaisia ihmettelmään tätä suurta tapahtumaa joka ainakin meidän perheessä on aiempina vuosina jäänyt täysin huomiotta. Miehet tuntuivat olevan ihan pelin lumoissa kun taas me naiset odotimme lähinnä väliajan ohjelmaa.




We are ready for the game!


Tarjolla oli tietenkin peli-iltaan kuuluvaa "roskaa" eli hampurilaisia, corn dogeja sekä erilaisia sipsejä ja vihanneksia dipattavaksi. Miehet olivat ihan panostaneet tällä kertaa sillä ainakin 4 -layer dip ja makaronisalaatti oli miesten tekemiä. Ja sitten jälkkäriksi jalkapallo -donisteja.




Ja itse pelihän oli harvinaisen jännitävä sillä 49ers tuli nousi reilusta takaa-ajo asemasta melkein voittoon asti... harmi että vain melkein. Mahdolliseen voittoon oli jo varauduttu ainakin lisäämällä San Franciscon keskustaan poliiseja. No, ehkä ensi vuonna sitten!

1 kommentti:

  1. Onpa hyvän näköisiä donitseja. :) Meillä päin ainakin hiljennyttiin oikein urakalla, vaikkei kotijoukkue ollutkaan peleissä mukana (kiitos 49ersin...). Tai hiljennyttiin ja hiljennyttiin - pulistiin sitä sun tätä ja keskityttiin ehkä enemmän ruokaan kuin peliin.

    VastaaPoista