maanantai 25. helmikuuta 2013

Sunnuntai


Ihanan aurinkoinen sunnuntaipäivä ja ihan pakko päästä ulkoilemaan! Ei muuta kuin eväät kassiin, kassi, mies ja vauva autoon, ja menoksi.

Menimme ensimmästä kertaa lähellä olevaan Coyote Hills luonnonpuistoon. Vau! Ihan mahtavat maisemat! Isoja kukkuloita joilla asuu iso vuorileijona- eli puumayhdyskunta, maisemat yli liplattelevan merenlahden, kävelyreittejä ristiin rastiin ja hyvät picnic -alueet. Puisto on valtava ja siellä on muun muassa argeologinen kaivausalue intiaanien vanhalla asuinalueella, ja eksoottinen puutarha joka houkuttelee lintuja. Ne jäivät tällä kertaa näkemättä mutta pitää ehdottomasti mennä vielä takaisin. Käveleskelimme reippaasti ylin tunnin, nautimme auringosta ja eväistä, ja suuntasimme sen jälkeen ostoskeskukseen vaateostoksille.


Tämä ihana kukkaniitty oli matkalla parkkipaikalta puistoon.



Retki ostoskeksukseen sunnuntaina on normaalisti jotain mitä meikäläinen välttelee viimeiseen asti. Se väenpaljous on yksinkertaisesti ahdistavaa. Tällä kertaa tarvittiin kuitenkin vaatteita sekä miehelle että  vauvalle, ja mieshän ei keskellä viikkoa pääse shoppailemaan. Vauvalle löytyi tarpeelliset takki, lippalakki ja aurinkolasit. Vielä kun muistaisin ostaa sitä lasten aurinkovoidetta niin täällä oltaisiin valmiina vastaanottamaan kevät ja kesä!


Coach on vähän niin kuin Guess Suomessa.. varsinkin lau-
kut on täällä tosi in. Jopa siinä määrin että kauppaan
 joutuu jonottamaan sisälle. Guessin  liikkeessä sen
sijaan oli aika hiljaista. Kumpaankaan en ole onneksi
hurahtanut ainakaan pahasti.

Illalla tietenkin juotiin lasi punaviiniä, syötiin grillijuustoa ja katsottiin Oscar -gaalaa. Ihana päivä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti