keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Ostoksia ja sisustusjuttuja



Joulun alla tuli osteltua lahjojen lisäksi vähän kaikenlaista muutakin.

Olin muun muassa kotikutsuilla jossa myytiin sisustustavaraa ja ostin sielä alla olevan korttitelineen. Siihen mahtuu kortti jos toinenkin. Minulla on myös toinen vähän pienempi teline johon voi laittaa 5 korttia roikkumaan mutta sen laitan nyt vauvahuoneeseen valokuville. Sisustuskutsuilla myytiin myös koruja ja ihastuin tähän koruideaan niin että oli ihan pakko ostaa itselle moinen. Korun on kehitellyt eräs nuori neitonen ollessaan vasta 14-vuotias koska halusi säästää rahaa autoon. Tästä linkistä löytyy lisätietoja jos joku muukin innostuu. Korun sisälle voi valita erilaisia amuletteja joita voi sitten myöhemmin hankkia lisää tai vaihtaa. Itse valitsin amuletit sen mukaan millaiset asiat ovat minulle tärkeitä. Korun sisällä on pikkutyttö jossa tyttäreni syntymäkuukauden korukivi, rakkauskirje sillä elimme mieheni kanssa kauan kaukosuhteessa, viinilasi viitaten työhöni, matkalaukku koska tykkään matkustella ja hevosenkenkä harrastukseni mukaan.


Korttiteline tässä vielä joulukoristeiden kera.



Ikeassakin taas käväistiin lähinnä glögi -ostoksilla. Tarttuipa sieltä kuitenkin matkaan myös nämä kellot. Nyt minäkin tiedän paljonko kello on Suomessa kun skypetellään. Jo paljon paljon aiemmin, ostimme sieltä tämän canvas -kartan. Siihen olemme merkinneet neuloilla maat ja USA:n osavaltiot joissa olemme käyneet, punaiset ovat minun ja vihreät mieheni. Kartta on niin iso että vie koko vierashuoneen seinän.






En ole juurikaan ostanut paljoa vauvanvaatteita sillä olemme saaneet niitä todella paljon. Aina tulee kuitenkin kurkattua kaupassa lastenvaateosastolle ihan vaan sen takia että siellä on aina kaikenlaista kivaa myynnissä. Eräs suomalainen ystäväni totesikin että etkö tule hulluksi siellä lastenvaatekaupoissa. Valikoimaa nimittäin on ihan toisella lailla kuin Suomessa ja hinnatkaan ei päätä huimaa. Tyttöjen mekot ovat ihan mielettömiä. Aina on tietty jotain sellaistakin mitä täältä ei saa. Kypärälakki on ollut kovassa käytössä nyt kun on ollut aamupakkasia ja varmaan seuraavalla Suomenreissulla voi alkaa jo harkitsemaan kuravaatteiden ostoa sadekelejä varten.


Daddy did my hair... can you tell?

Joulupaita.

2 kommenttia:

  1. Terveisiä täältä raksakiireiden keskeltä! Hauska idea tuo kellojuttu. Lentokentillä, kansaivälisten firmojen yms tiloissa niitä lienee nähdyn mutta hyvä idea myös kotiin! :)

    VastaaPoista
  2. Juu se helpottaa kummasti yhteydenpitoa Suomeen kun tietää mitä kello siellä on :) Toivottavasti raksahommat sujuu hyvin!

    VastaaPoista