torstai 22. maaliskuuta 2012

Kaukalon laidalla

Maanantaina pääsimme ystäväni kanssa seuraamaan NHL -peliä San Jose Sharksien kotihalliin.

Hallille on meiltä kotoa vajaa 20 minuutin matka ilman ruuhkaa mutta onnistuin taas kerran kuluttamaan matkaan melkein tunnin. Olin melkovarma että olisin osannut paikalle ilman navigaattoria, mutta varmuuden vuoksi ajattelin että se on hyvä olla päällä koska olimme sopineet tapaavamme jäähallin ovella puoli tuntia ennen pelin alkua. Navigaattori antoi kuitenkin ihan erilaisen reitin kuin puhelimen karttaohjelma (joka muutenkin kuulosti paremmalle) ja väitti ettei kyseistä talonumeroa ole lainkaan kadulla jolle olin menossa. Niimpä päätin suunnistaa puhelimen avulla paikalle, jota en yleensä koskaan tee koska ohjeiden lukeminen ajaessa on tosi vaarallista. Reitti meni tietenkin kaikista pahimpia ruuhkateitä pitkin ja tottakai siellä ruuhkassa istuessani huomasin että bensavalokin alkoi palamaan! Lopulta näin jo jäähallin sillan toisella puolella mutta yllätys yllätys, sillan päällä tie erkanikin kahdeksi tieksi eikä puhelin ollut tästä maininnut mitään. Hätäpäissäni valitsin tietenkin juuri sen väärän tien joka vei minut takaisin ruuhkaan...blaah! Päätin hypätä seuraavasta exitistä ulos ja pysähdyin laittamaan tiedot uudestaan navigaattoriin, nyt se sanoikin hallin olevan ihan lähellä mutta painoin ehkä vahingossa jotain kohtaa joka muutti karttanäkymän niin isoksi kaupunkikartaksi ettei siitä näe minne suuntaan seuraavaksi käännytään..murr! Suunnistin kuitenkin sen puheohjeiden avulla perille ja olin siellä vieläpä ennen määräaikaa.

Mitä opimme siis tästä: Jos kerran tiedät jo minne mennä unohda kartat (paitsi ehkä navigaattorin reitti olikin eri koska se välttelee ruuhkakohtia), osta parempi navigaattori (koska nyt on moneen kertaan todettu että TomTom tekee mitä sattuu ja hankala käyttää) ja lähde aina hyvissä ajoin niin kuin minä..yay!


Shark Tank eli sharksien kotihalli San Josessa

Sharksien jäähalli eli "shark tank" kuten täällä sanotaan, oli kyllä ihan hieno. Aulassa oli myynnissä tietenkin fanituotteita, ruokaa ja juomaa joka kulmalla. Pelissä oli muistaakseni noin 17 200 katsojaa ja lähes kaikki olivat pukeutuneet sharksien pelipaitaan. Me tietenkin kannustimme suomalaispelaajia ja näimme paikalla muitakin Suomi -paitoja. Nyt olikin hiukan vaikea valita kumpaa joukkuetta kannustaa kun Sharkseissa pelaa yksi suomalainen ja se on meidän kotijoukkue, kun taas vastajoukkueessa eli Anaheim Mighty Duckseissa pelaa useita suomalaisia muunmuassa Saku Koivu ja Teemu Selänne.






Make some noise!

No niinhän siinä sitten kävi että suomalaiset eivät tehneet yhtään pistettä ja Ducksit voitti. Mutta ei se mitään, oli silti mukavaa käydä pelissä!



Teemu





Erätauon ohjelmaa.


This is sharks territory!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti