perjantai 5. huhtikuuta 2013

Tunnustus

Sain blogitunnustuksen Yksikseltä blogista Tahdon asiat . Kiitos siitä!


Aloitin tämän blogin kirjoittamisen kun muutin Kaliforniaan, ajatuksena lähinnä, että perheeni ja tutut Suomessa voivat lukea kuulumisiani. On ollut mukava huomata, että muitakin lukijoita on kertynyt. Iso osa lukijoista näyttää kävijälogin mukaan olevan ulkomailta, eikä se yllätä yhtään. Itsekin tykkään lukea muiden ulkosuomalaisten blogeja ja heidän kokemuksistaan erilaisissa kulttuureissa. Toisaalta, on mukavaa myös lukea tuttujen ihmisten blogeja kun itsellä on jo valmiina jotain taustaa kirjoittajasta. Tykkään myös erityisesti blogeista joissa on paljon kuvia.

Tunnustuksen ohjeet tulevat tässä, kätevästi suoraan kopioituna Yksikseltä:

Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka tunnustuksen sinulle antoi. Valitse viisi ihanaa bloggaajaa (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa. Näin autamme siis uusia bloggaajia eteenpäin, ja ehkä juuri sinä löydät uuden ihanan blogituttavuuden.

Tunnustus jatkaa matkaansa seuraaviin blogeihin:
Satu Finding America
Conquering Calafia
The Sugar antelope

Luen monia muitakin blogeja mutta valitsin nämä teemalla ulkosuomalaiset, ja sillä, että niitä päivitetään säännöllisesti. Tsemppiä blogeiluun!

2 kommenttia:

  1. Kiitoksia tunnustuksesta ja kiitoksia myos mukavasta blogistasi! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kaunis! Nyt on jaettu tunnustus eteenpäinkin.

    VastaaPoista