sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Jiiiihaaa!



Tulipas sitten testattua perjantai-illan ratoksi meidän oma paikallinen nimeltään Saddle Rack josta minulla ei ollut minkäänlaista tietoa ennen keskviikkoa. Ihan lähellä meitä, keskellä melkein "ei mitään" eli erilaisia varastohalleja kaikkien kauppojen takana, on yksi Bay Area:n suosituimpia country -baareja. Siis jiiiiihaaaa, ei muuta kuin mammoille bootsit jalkaan ja stetsonit päähän, ja menoksi.

Matkassa oli neljä ihan tuoretta äitiä joten bilettäminen on päässyt tällä porukalla hiukan ruostumaan, mutta tässäpä oli paikka joka ei jätä ketään kylmäksi. Oikein harmittaa että en ole osannut viedä meidän suomalaisia vieraita tänne. Tosi moni oli pukeutunut country -henkisesti lännenhattuihin, bootseihin tai ruutupaitaan, ja tanssilattialla mentiin discotanssin lisäksi rivitanssia koko ilta. Alkuillasta voi myös osallistua ilmaiseksi rivitanssin opetukseen, mutta suurin osa näytti vain liittyvän rivitanssiporukan jatkoksi opettelemaan kuvioita vaikka homma ei todellakaan ollut kaikilla hallussa. Ei myös meilläkään mutta sehän ei menoa haitannut. Ja hauskaa oli!

Baarin yhdestä nurkkauksesta sai ostaa maalaistyyliin tehtyjä corn dogeja, hot dogeja ja hampurilaisia kun taas toisessa nurkassa oli vanha hammaslääkärintuoli johon rohkeimmat menivät juomaan shotteja. Tuoli kallistettiin makuuasentoon ja eikun pullosta suoraan kurkkuun kirkasta viinaa, huh huh. Kolmannessa nurkassa oli mahdollisuus ratsastaa mekaanisella härällä. Sen verran ärhäkkään näköistä oli härän meno että meitä ei sen selkään saanut. Keskityimme enemmän kuuntelemaan country -bändiä ja pistämään jalalla koreasti. Harmi vaan että jostain syystä mielessä ei juurikaan käynyt valokuvien ottaminen.. no, ensi kerralla sitten. Olipa hauskaa käydä vähän tuulettumassa!


Rivissä mennään...

2 kommenttia:

  1. Oi kivaa! Itse tykkaan kanssa kayda rivitanssimassa , vaikka muuten olen surkeanlainen tanssija :) Swing dance ei esimerkiksi luonnistu ollenkaan!

    VastaaPoista