lauantai 5. marraskuuta 2011

Vieraita odotellessa

Viime viikko meni nopeasti tehdessä hääjärjestelyjä ja siivoillessa taloa kuntoon Suomen -vieraita varten. Kaikenlaista pientä on jäänyt viime hetkeen mutta pääosin kaikki on järjestyksessä.

Kävin kampaajalla värjäämässä juurikasvun pois laitoin vähän raitoja päälle. Menin sinne pienen pelon vallassa, sillä olin kuullut paljon juttuja siitä kuinka kampaajalla käynti täällä on kallista, ja on ihan arpapeliä löytää hyvä kampaaja. Löysin kuitenkin ensimmäisellä yrittämällä nuorekkaan paikan johon tykästyin (kiitos Yelp nettipalsta). Olin paikalla vähän ajoissa joten minulle tarjoiltiin odotellessani juotavaa. Normaalin "kampaamo -kahvin" lisäksi tarjolla oli viiniä, shamppanjaa ja mimosaa. Niimpä hörpin siinä värjäyksen lomassa mango mimosaa ja höpöttelin kampaajani ja muiden asiakkaiden kanssa. Lopputulos oli hyvä eikä hintakaan ollut sen kummempi kuin Suomessa.

Muita viikon askareita oli muunmuassa hääpuvun nouto ompelijalta. Pukua otettiin vähän sisään vyötäröltä ja lyhennettiin. Myös tämä ompelijatar löytyi samaisen nettipalstan kautta ja oli onnen potku. Puvun hakeminen oli tietysti jännitävää ja olin todella tyytyväinen lopputulokseen. Tämä pieni aasialaisrouva jonka aksentista sain juuri ja juuri selvää ompelee tai korjaa kotonaan kymmeniä pukuja viikossa, ja en ihmettele yhtään miksi hän on niin suosittu. Hän teki pukuun myös ylimääräisen napituksen jolla laahusosan voi nostaa ylös seremonian jälkeen.

Perjantai-iltana saapui aiemmin tilaamamme uusi sohva. Jippii! Ja samalla löytyi myös paikka rakkaalle hevosaiheiselle kangastaululleni joka on odotellut seinälle pääsyä jo jonkin aikaa. Se sopi täydellisesti sohvan väreihin joten se pääsi kunniapaikalle, olohuoneeseen sohvan päälle. Ihanaa kun talo on siivottu, ikkunat ja koirat pesty, ja kotona uusi ilme! Tervetuloa vieraat!


1 kommentti:

  1. Voi miten ihanaa, että taulu on löytänyt tiensä Kaliforniaan asti ja saanut paikkansa sohvan päällä!

    VastaaPoista