maanantai 31. lokakuuta 2011

Happy Halloween!

Tänä viikonloppuna on sitten taas juhlittu sitä kauan odotettua Halloweenia. Perinteiset "aikuisten bileet" ovat aina edellisenä viikonloppuna ja lapset kiertävät sitten ovelta ovelle oikeana Halloween -päivänä eli kuun viimeinen päivä.

Innokkaana koristelin tietysti talon edustan hämähäkin seitein, hautakivin ja kummituksin. Perinteiset kurpitsat kaiverrettiin myös ulos lyhdyiksi kaikenmaailman luurankojen sekaan. Minä tein kummitusaiheisen lyhdyn ja mieheni perinteisien Jack o´lanternin. Toivottavasti ne kestävät vielä viikonloppuun asti kun Suomen vieraita on tulossa, siirsin ne varjoon auringosta etteivät ihan lurpsahda. On ollut hauskaa ajella ympäriinsä katsomassa taloja joita on koristelu. Jotkut ovat todella panostaneet pihaansa kuten tässä seuraavassa kuvassa näette. Minuakin kyllä pelottaisi mennä koputtelemaan tuon talon ovelle pimeänä Halloween -iltana.


Meillä kävi ainakin ihania pieniä prinsessoja ja keijuja, dracula, punkkari ja paljon eri satuhahmoja koputtelemassa ovelle. Riipivä musiikki tai kuistille viritelty savukone ei saanut täkäläisiä lapsia pelkäämään. Viimeistään massamurhaajaksi pukeutunut mieheni ovella olisi pelottanut suomalaislapset pois mutta suurin osa lapsista täällä nauroi hänelle.





Lauantai-iltana meidät oli kutsuttu Halloween bileisiin Union Cityyn. Sinne suuntasi yksi hahmo elokuvasta A Clockwork orange (Kellopeliappelsiini) ja yksi vamppyyri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti