keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Valmistautumista


Pikkuhiljaa on alettava valmistautumaan uuden perheen jäsenen tuloon. Olen vitkutellut kaiken vauva -tavaran ostoa, ihan kuin liian aikaisessa valmistautumisessa olisi jotenkin huonoa karmaa. Mutta pakkohan sitä on jotain tehdä etukäteen ettei sitten viimeisenä kuukautena tarvitse lyllertää kesähelteessä pitkin kauppoja. Täällähän ei tietenkään tunneta äitiyspakkauksia kuten Suomessa ja tuskinpa vaan perinteistä "baby shower" -juhlaakaan tulee kun en ihan hirveästi vielä amerikkalaisia ystäviä ole saanut. Joitakin pikkujuttuja olen suomalaisystäviltä täällä saanut mutta nyt tällä viikolla ajattelimme tehdä pikkushoppailureissun mieheni kanssa vauva -teemalla.

Ostimme maalia että saamme yhden makuuhuoneista siistittyä vauvan huoneeksi, ja kävimme vähän katselemassa sänkyjä ja vaunuja. Päädyimme vielä kuitenkin ostamaan vähän pienempää tavaraa kuten setin vastasyntyneen vaatteita, ja setin joka sisälsi lakanat, peiton ja pehmusteet häkkisänkyyn. Koska emme tiedä onko tulossa tyttö vai poika, päädyimme valitsemaan vaaleanvihreän setin jossa on kivoja apinoita. Täällä onkin aivan ihania erilaisia settejä koko lastenhuoneen koristeluun eri teemoin. Ostin vielä samaan sarjaan kuuluvan viltin ja apinakuvioita seinään laitettavaksi.

Lisää kuvia kunhan huone joskus vähän valmistuu ja saa maalia pintaan. Tässä kuitenkin pari kuvaa ostoksista:



Apinoita.


Sammakko! Kyllä nämä vastasyntyneen vaatteet
on niin pieniä että ei hyvänen aika!


3 kommenttia:

  1. Oih! Ihania apinoita ja vaatteita! Tosiaan nuo vaatteet tuntuivat itsestakin niin pienilta. Omani kun syntyi etuajassa, niin kokona oli preemie, aivan kuin nukenvaatteita!

    VastaaPoista
  2. Ihania apinoita olet loytanyt. Tuo vauvahuoneen laitto on kylla parasta!

    VastaaPoista
  3. Tuntuu jo nämäkin ihan nuken vaatteilta vaikka ovat newborn :) Huomenna saadaan häkkisänky eräältä suomalaistutulta ja nursing chair.

    VastaaPoista