torstai 16. helmikuuta 2012

Ystävänpäivä

Muutama päivä sitten vietimme ystävänpäivää niin täällä Kaliforniassa kuin Suomessakin. Ystävänpäivällä on täällä vähän erilainen merkitys kuin Suomessa sillä se koetaan täällä enemmän rakastavaisten päivänä kuin ystävien. Suomessahan muistetaan usein ystäviä ja käydään vaikka kahvilla yhdessä. Täällä se on lähinnä päivä jolloin miehet muistavat rakkaitaan; ostavat kukkia tai suklaata ja vievät tyttöystäviään syömään ulos. Kortteja kyllä lähetellään kaikenlaisille ystäville.

Minullahan tuo aurinkoinen päivä alkoi green card -haastattelulla joka kuitenkin meni ihan mukavasti. Sain mieheltäni lahjaksi spa -paketin johon kuuluu kasvo- ja käsihoito sekä 60 minuutin ruotsalainen hieronta. En tiedä mikä tekee hieronnasta ruotsalaisen mutta parempi on mennä katsomaan ennen kuin masu kasvaa niin isoksi etten pysty maata hierontapöydällä. Olin itsekin ostanut pienen lahjan vaikka mieheni kovasti sanoi ettei naisten kuulu ostaa ystävänpäivänä lahjoja. Illalla minut vietiin herkuttelemaan autenttiseen kreikkalaiseen ravintolaan. Ja nam nam.. kyllä oli hyvää! Tykkään kovasti kreikkalaisesta ruoasta ja kokkailen sitä aina välillä itsekkin.

Ystävänpäivä näkyy täällä katukuvassa paljon enemmän kuin Suomessa. Kaupat ja kauppojen pihat ovat täynnä kaikenlaisia ystävänpäiväkoreja nalleineen ja suklaineen, ja mainokset pursuavat erilaisia lahjaideoita. Joku oli käynyt laittamassa alla olevan kaltaisia kylttejä lähiristeykseemme. Kylttejä oli joka suunnasta tuleville ja joka kyltissä oli eri teksti. Mahtoikohan kylttien laittaja ajeluttaa tyttöystävää edestakaisin risteyksessä...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti