perjantai 24. helmikuuta 2012

Hyvä päivä

Eilen oli kaikinpuolin hyvä päivä.

Aamulla sain lukea nettilehdestä että Ruotsiin on syntynyt pikkuprinsessa sillä aikaa kun nukuin..hurraa! Sitten aamukahvin lomassa sain pitkästä aikaa jutella näköyhteyden kanssa skypellä rakkaan ystäväni kanssa joka on toipumassa leikkauksesta. Oli mukavaa kuulla ja nähdä että kaikki on hyvin, ja kuulla mitä kotipaikkakunnalle kuuluu. Sen jälkeen vielä kummityttö soitteli ja se aina lämmittää mieltä.

Siinä puhelujen lomassa meille tuli myös päivän posti (joka yleensä tulee vasta iltapäivällä). Ja sielläpä se vihdoin oli se paljon odotettu GREEN CARD. Wohoo! Eli nyt olen virallisesti pysyvä asukas jolla on siis kaikki pysyvien asukkaiden oikeudet ja velvollisuudet. Voin siis tehdä töitä ja matkustaa ilman pelkoa siitä että en pääse takaisin maahan. Ne ovat ehkä minulle ne tärkeimmät asiat tällä hetkellä. Kolmen vuoden päästä voin anoa kansalaisuutta.

Iltapäivällä minulla oli lääkäriaika raskausajan ultraan. Ensimmäistä kertaa myös mieheni pääsi mukaan ihmettelemään nykyteknologiaa. Koska olen yli 35v, minut lähetetään aina Stanfordin yliopiston Fremontin yksikköön ultrakuvauksiin. Laitteet siellä ovat kuulemma paremmat kuin omalla klinikallani. Ja on se kyllä ihmeellistä mitä kaikkea niillä näkeekään... tarkistettiin vauvan ruumiinosat yksitellen aivoja, sydäntä ja verisuonia myöten. Sitä yhtä osaa emme halunneet nähdä mutta kun lääkäri alkoi meille huoletta näyttämään myös vauvan alaosaa, aloimme epäilemään että ehkä siellä ei ollutkaan "mitään nähtävää". No se vielä on kyllä arvoitus. Oli kuitenkin helpottavaa nähdä että kaikki pitäisi olla kunnossa. Vauva oli kovin liikkuvaista sorttia ja kuvia oli vaikea saada varsinkin kasvoista. Kovasti hän pyöri ja liikkui, ja aukoi suuta. Lääkäri sanoi että hän laulaa.. heh.


Tältä näyttää maha-asukki.. ihan kuin sillä ois pukin
parta..hih.. mieheni mielestä hän näyttää liskolta


Jalat

Illalla kävimme juhlistamassa green cardia illallisella ulkona. Ja nyt pakkaamaan Havajin matkaa varten!

1 kommentti:

  1. Paljonpaljon onnea kummastakin uutisesta! :) Nuo 3D kuvat on kylla niin huippuja, itsellani on muutama myos ja viimeisimmasta tunnistaa tuon pikkumiehen omaksi itsekseen aika helposti :)

    VastaaPoista