tiistai 10. syyskuuta 2013

Capitola Beach


Viime viikolla ei ollut erityisemmin menoja ja suunnitelmia mutta silti tuntui, että kiirettä riitti. Labor Daynä (joka on täällä vapaapäivä) pakkasimme rantakamat kassiin ja suuntasimme tuttavapariskunnan kanssa Santa Cruzin viereen, Capitolaan. Capitola on ihastuttava pikkukaupunki jonka keskustan pääkatu on ravintoloiden täyttämä rantakatu. Istuskelimme rannalla ja annoimme lapsosten leikkiä hiekalla kunnes kuumuus alkoi olla kaikille meille liikaa. Sitten siirryimme lounaalle yhteen rantaravintoloista. Rento Kalifornian päivä.






Viikko hurahti nopeasti helleaallon kourissa. Eipä haittaisi vaikka kohta nämä helteet jo alkaisivat hellittämään. Lokakuussa meille on tulossa Suomen vieraita.. jippii! Alkukuusta vanha työkaverini, ja loppukuusta äitini parin sukulaisen kera. Vielä kerran jippii! Mukavaa saada vieraita. Lokakuu jo mielessä, olen vähän alkanut järjestelmään jo taloa. Vierashuonekin on ollut lähinnä täynnä kaikenlaista roinaa jota on kannettu tänne mieheni äidin kuoleman jälkeen. Samalla olen järjestellyt vähän takapihaa siihen malliin, että siellä olisi turvallista lapsen leikkiä. Hiekkalaatikko on nyt saanut hiekkaa, ja se oli, ja on edelleen suuri hitti. Ihan pelkkä pienten jalkojen pyörittely hiekalla on vielä aika jännää, lelujen kanssa leikkimisestä puhumattakaan. Vielä kun löytäisi jonkun kivan kunnollisen puutarhapöydän, mielellään sellaisen mosaiikkikoristeisen, niin voisi joskus vaikka aamupalaa tai illallistakin syödä takapihalla.

Ja viime viikonlopun paras uutinen. Viisumiongelmien takia Suomessa jumissa ollut ystävä sai vihdoin leiman passiinsa, ja pääsi lentämään lasten kanssa kotiin miehensä luo. Jippii sillekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti