keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Vuodenvaihde


Näin se vaan vuosikin vaihtui ja joulu on vietetty. Joulu meni mukavasti täällä meillä ja uusi vuosi kyläillessä. Jouluaattona meille kerääntyi kahdeksan aikuisen ja kolmen lapsen porukka. Syötiin hyvin ja joulupukkikin löysi kuin löyisikin perille. Täällä perinteenä on, että lahjat avataan vasta jouluaamuna, joten jätimme joitain lahjoja seuraavalle aamulle, samoin kuin joulusukkien sisällöt. Joulupäivänä ajelimme Livermoreen katselemaan jouluvaloja ja jatkoimme tietenkin jouluruokien syömistä.


Kävin ensimmäistä kertaa elämässäni baletissa. Joulun-
aikaan täällä perinteisesti esitetään Pähkinänsärkijä.


Välipäivinä saimme vieraita Utahista. Mieheni eno perheineen oli vierailulla lähistöllä ja kävi samalla piipahtamassa meilläkin. Olemme itse suunnitelleet, että toukokuussa voisimme ajella heille käymään. Ajomatka sinne Nevadan läpi on tosi pitkä mutta matkalla on paljon nähtävää. On autiomaata, vuoristoa ja ne kuuluisat suolatasangot joissa ajetaan kiihdytysajoja. Tarkoituksena tuolla reissulla olisi vierailla muutamassa kansallispuistossa. Moni sanoo, että esimerkiksi Bryce Canyon on melkein upeampi kuin Grand Canyon. Tietenkin myös Salt Lake Cityssä olisi kiva piipahtaa, sillä se on aivan määränpäämme vieressä. Pikkuisemme iso-isoäiti asuu Utahissa (tai tuplamummo kuten minä häntä kutsun), täytynee hänenkin luonaan ehtiä kyläilemään.

Uudeksi vuodeksi saimme kutsun tuttavaperheen luo kylään. Poksautimme kuohuvat, söimme ja valoimme tinaa. Oli mukavaa olla porukalla koossa vaikka varsinainen vuodenvaihde menikin sitten kotisohvalla. Näissä bileissä joka vieraalla oli yhtä pienet lapsoset joten kotiutuminen tapahtui jo varsin aikaisessa vaiheessa.

Uuden vuoden kunniaksi olen avannut uuden blogin joka keskittyy matkailuun Kaliforniassa, viineihin ja ruokaan. Jos sellaiset aiheet kiinnostavat, käy kurkkaamassa Viinilaakson viemää.

Hyvää uutta vuotta kaikille!
2 kommenttia:

  1. Moikka! Uusi lukija Tampereelta ilmoittautuu mukaan :) Löysin blogisi pari päivää sitten ja lukaisin sen siltä istumalta parissa päivässä läpi. Kiva seurata perheesi tapahtumia :) Itse pidän ruokablogia joten ruokajutut kiinnostavat kovastikin blogissasi.

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa mukaan! Täytyypä käydä kurkkaamassa myös blogisi, ruokajutut kiinnostavat aina.. :)

    VastaaPoista