maanantai 14. huhtikuuta 2014

Kesää kohti


Niin sitä vaan on taas saatu kaivaa aurinkorasvat ja rantasandaalit kaapista, sillä viime viikolla oli jo melkoista hellettä. Parhaimmillaan mittari kipusi sinne kolmenkympin tietämille, ja illalla sai talossakin avata kaikki ikkunat, että saataisiin viileämpää ilmaa yöksi.

Olen saanut jännitystä elämään kertaheitolla, kun sain kutsun työhaastatteluun. Ensin haastattelijana oli rekrytoija, ja lopulta minut kutsuttiin myös paikan päälle kyseiseen yritykseen. Nyt sitten vain odotellaan miten käy. Yritys on sen verran nimekäs, että olisi ainutlaatuinen kokemus päästä sinne töihin mutta sitten toisaalta, tuntuu vähän haikealta ajatus lapsen viemisestä hoitoon ja tämän kotiäityiden päättymisestä. En ollut ajatellut, että alkaisin hakemaan töitä ihan vielä. Oli tarkoituksena odotella vielä muutama kuukausi niin, että neiti täyttää kaksi vuotta. Mutta en tätä tilaisuutta hennonnut päästää käsistä kun se eteeni tippui. Pari päivää sitten minulle tarjottiin myös pientä keikka hommaa jota voin tehdä kotoa käsin pari tuntia päivässä. Työ kestää vain kahdesta kolmeen viikkoon, joten suostuin siihen, sillä palkka oli hyvä, ja saanpahan sitten täältä jo vähän paikallista työkokemusta. Jännittää vähän miten selviän.

Lauantaina oli kiva päivä. Olimme aamupäivällä pikkuneidin kaverin syntymäpäivillä. Juhlat olivat puistossa jossa oli tilaa temmeltää ja juosta, ja viihdepuolesta vastasi itse Elmo. Hauskaa kyllä tuntui pienillä olevan. Sen jälkeen ajelimme Rosie the Riveter -museoon. Rosie vastaa tavallaan Suomen lottaa, jotka palvelivat sodassa. Näimme myös toisen maailmansodan aikaisen sotalaivan joka on ihan museon lähistöllä.Uusimpana hassuna harrastuksena minulla on kansallispuistoissa käyminen ja leimojen kerääminen. Muistaakseni taisin esitellä leimapassin täällä jo aikaisemmin. Joka tapauksessa, homma on mennyt sen verran pitkälle, että liityin jopa klubiin jossa kerätyt leimat liitetään klubilaisen omaan tiedostoon, ja tietystä määrästä leimoja (tai tietyistä leimoista) saa palkintoja. Klubilaiset pääsevät myös katselemaan muiden leimoja ja tarkistamaan leimapisteitä kartoista ja listoista. Olemme aina reissuilla tutustumassa luonnonpuistoihin ja erilaisiin historiallisiin paikkoihin, niin leimat tulevat siinä ikään kuin sivussa. Aika pitkä matka vielä on joidenkin keräiljöiden lukuihin, esim. 356 luonnonpuistoa käytynä.
Mukavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti