torstai 31. lokakuuta 2013

Happy Halloween!


Lokakuu on jo lopuillaan, enkä ole paljoa ehtinyt blogia päivittelemään. Tänään täällä on juhlittu vuoden yhtä hauskinta juhlaa (ainakin lasten mielestä) eli halloweenia. Suomivieraita varten talomme on ollut halloween koristuksessa jo useamman viikon, ja kurpitsalyhdytkin on kaiverrettu jo yli viikko sitten. Ensimmäistä kertaa minäkin kävin ihan oikealla kurpistapellolla (pumpkin patch) ostamassa kurpitsoita, ja varmuuden vuoksi kävimme kahdesti, että toisetkin vieraamme pääsivät ihastelemaan vuoden satoa.

Tänään iltapäivällä meillä oli treffit erään ystävän kanssa ostoskeskuksessa jossa oli lasten halloween festivaali. Ohjelmaa oli laidasta laitaan, ja kaupoissa sai käydä keräämässä karkkia. Se kuulosti sopivalle ohjelmalle meille, sillä meidän neiti ei vielä karkeista ja kepposista paljoa ymmärrä. Sen sijaan hauskempaa oli juoksennella leikkialueella ja ihmetellä muita lapsia, tai istua kaikenlaisissa leikkivekottimissa. Muutama karkki kuitenkin kerättiin niin, että ainakin äiti sai suun makiaksi. On tosi vaikeaa saada kuvia sinne tänne säntäilevistä yksivuotiaista, niimpä alla kuva kurpitsafestivaaleilta pari viikkoa sitten. Siitäkin ja monesta muusta retkestä pitänee kirjoittaa myöhemmin.

Illalla sitten availtiin ovia lapsille ja naposteltiin samalla itsekkin vähän karkkeja. Ei muuta kuin hyvää halloweenia vaan kaikille!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti