torstai 3. tammikuuta 2013

Uusi vuosi, uudet kujeet


Tällainen tärkeä taito on täällä opittu heti näin uuden vuoden toisena päivänä. Tästä se uusi vuosi lähtee ja elämä taas vähän mullistuu kun enää ei selällään malteta olla lainkaan.



Uuden vuoden lupauksena itselleni päätin että kuntokuurin lisäksi itselle pitää suoda vähän aikaa ja huoltoa. Se on tässä vauva-arjessa jäänyt vähän taka-alalle. Joka viikolle aion nyt keksiä jotain mieltä piristävää. Tällä viikolla se on kyllä hammaslääkäri, ei niin piristävä sinne mennessä mutta pois lähtiessä on hyvä mieli kun tietää että hampaat on taas kunnossa. Ensi viikolle vähän kynsihuoltoa pedikyyrin merkeissä ja sitä seuraavalle viikolle hierontaa. Lisäksi olen aloittanut vehnättömän ruokavalion, tai ainakin lähes. Kun vauva oli ihan pieni, ei ollut paljoa mahdollisuuksia kokkailla ja ruokailu meni usein leivän puputtamiseksi. Ruisleipäähän täällä ei tunnetusti myydä joten kaikenlaista vaaleaa ja jyväleipää on tullut syötyä. Nykyajan pitkälle prosessoitu vehnä ei ole ihan sitä samaa mitä entisaikoina syötiin ja ei siksi enää sovi ruoansulatukselle niin hyvin. Ihan orjallisesti en tätä aio kuitenkaan noudattaa mutta näin arkielämässä kyllä. Toiveena olisi lähinnä pysyä terveenä.. höh, olenkohan tullut vanhaksi kun tällaisiakin asioita jo mietin.

Ollaan fiksailtu vähän meidän taloa myyntikuntoon. Vielä pientä maalausta ja järjestelyä olisi edessä mutta jospa tänä uutena vuotena päästäisiin myös muuttamaan. Haaveissa vähän enemmän meidän näköisemme talo ja joku vähän menevämpi kaupunki, tämä nykyinenhän on lähinnä pelkkää asutusaluetta ilman varsinaista keskustaa.

Vihdoinkin myös ne pitkään katkolla olleet opinnot on tulossa päätökseen. Lopputyö alkaa olla ihan loppusuoralla ja ehkäpä ne masters paperit sieltä tälle vuodelle irtoaisi.

Eiköhän tässä jo jotain haastetta uuteen vuoteen olekkin, toivotaan kaikille oikein hyvää ja onnellista vuotta 2013!

1 kommentti:

  1. Go girl! Jalka vipattaen niinkuin olisi tehnyt joka päivä tuota :)

    -Sanni-

    VastaaPoista